Experienta de cinema, la tine acasa cu Edifier S2000Pro

Ion la cinema

modfam

Sursa Foto: Google

Ion se așeză liniștit și entuziast pe scaun. Constată că genunchii se lovesc de scaunul din față și oricum ar sta tot nu se poate simți confortabil. Începe filmul. Vecinii sunt gălăgioși, iar când le atrage atenția, nici nu îl bagă în seamă. Vecinul din dreapta își scoate pantofii și își etalează ciorapii rupți pe spătarul scaunului din față (true story), iar cel din stânga varsă tot felul de produse pe Ion sau pe lângă el. Este în mijlocul filmului pe care nu l-a înțeles, pentru că nu a putut să îl urmărească. L-a luat frigul, pentru ca aerul condiționat este prea rece si, bineînțeles, nu are pulover la el pentru că e vară. Nu mai bine stătea acasă?

Cerințele lui Ion

Când vrei să vezi un film, vrei, de fapt, o atmosferă. Vrei să te transpui în pielea personajului. Și Ion vrea la fel. Nu mai vrea încă o experiență oribilă ca la cinematograf. Vrea să uite unde se află, vrea să stea confortabil, vrea să urmărească în tihnă. Unde e mai bine, decât acasă? Iar Ion a găsit soluția: o canapea confortabilă, floricele homemade si sistemul de boxe Edifier S2000Pro. Sistemul are patru presetări EQ: vocal, dacă vrei să asculți concerte, monitor, clasic, pentru concertele de muzică clasică și dinamic, pentru filmele de acțiune, în special. Experiența acustică este dată de puterea de 130 watt, bass-ul de 5.5” cu diafragma din aluminiu și setul de înalte de ultimă tehnologie. Ion se poate bucura de sunetul de calitate, fără să trebuiască să se miște de pe canapea. Întreg sistemul poate fi controlat de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi. Astfel că, dacă Ion vrea să asculte un concert și imediat, vrea să urmărească un film, nu trebuie decât să apese un buton, direct de pe canapea. În plus, design-ul clasic se îmbină perfect cu performanța înaltă. Lemnul, vopseaua neagră mată, grilajul de metal și piciorușele aurii ale sistemului, îi conferă casei lui Ion un aer retro luxos și plin de eleganță.

Peste câteva zile

Ion stă acasă, comod, pe canapea. Și-a cumpărat DVD-ul cu filmul pe care a vrut să îl vadă la cinema, dar nu a reușit să îl urmărească liniștit. Și-a creat un ambient demn de toată invidia. Canapea confortabilă și taburet, pe care să își odihnească picioarele. Are o măsuță lângă el pe care ține paharul cu suc și castronul cu floricele. Are jaluzele trase, cat să fie beznă. Inspiră adânc. Pune mâna pe telecomandă și dă play. Începe genericul. În fața lui stă ecranul imens de 139 cm si sistemul de boxe Edifier, de o parte și de alta. Leul care se aude pe generic face geamurile să trepideze. Parca simte cum îi flutură părul la ragetul puternic al regelui junglei. Sunetul este atât de clar, încât a uitat că este la el în sufragerie. Se cufundă încet, încet în poveste. Simte că este una cu personajul

Concluzia după experiența lui Ion

10704170_829090200470737_7345473951081666775_n

Sursa Foto: Facebook Edifier

Tu poți fi Ion, pentru că Ion se află în fiecare dintre noi. Cu toții am experimentat situații nefericite la cinematograf și ne-am dorit să avem rezolvarea imediat. Cu toții am fi vrut să uitam de noi atunci când vedem un film pe care ni l-am dorit de mult. Cu toții am vrut o atmosferă în care să ne pierdem, atunci când urmărim un film. Ei bine, Ion a găsit soluția – sistemul de boxe Edifier de ultimă tehnologie. Si tu te poți simți în casă la tine, ca la cinematograf și te poți bucura de experiența acustică profesională împreună cu prietenii. Comandă sistemul de boxe Edifier S2000Pro de pe site-ul Magazinul Tău. Cumperi rapid și inteligent!

Articol scris pentru concursul SuperBlog 2017.

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s